Min nya hårfön

Jag bara älskar min nya hårfön! Tidigare har jag köpt billiga från lågprisvaruhuset i stan, men denna gången gjorde jag lite research och förstod att det är stor skillnad på olika hårfönar.

Jag köpte min hårfön här >> https://www.klippdighemma.se/sv/styla-haret/stylingverktyg/harfon. Och jisses vilken styrka det är i den. Det är ju då ingen hemmafön, utan en professionell hårfön som frisörer normalt använder. Och det finns en stor fördel med proffsfönarna. Förutom att de har mycket större effekt så har de också en lång kabel.

Jag har förbannat min gamla hårfön så många gånger eftersom sladden inte räcker till. Och så har jag fått sitta med en liten spegel framför mig istället för vår stora byrå med spegel.

Snygg i håret

Att vara snygg i håret är jätteviktigt för mig. Jag har en kort frisyr och om jag inte fönar håret så ligger det platt och livlöst. Men som sagt så har jag tidigare haft billiga och ganska dåliga fönar och det har varit svårt att få till frisyren som jag vill.

Men inte nu längre. Hårfönen torkar håret jättesnabbt och med en bra rullborste får jag bra volym. Sen är det bara att spraya och frisyren håller hela dagen.

Annat bra hos klippdighemma.se

Klippdighemma.se har satsat på professionella verktyg för privatpersoner. De säljer allt som behövs för hår- och skäggvård hemma. Skäggtrimmers, hårfönar, plattänger, frisörsaxar, klippmaskiner och mycket mycket mer. De har också utrustning och färg för ögonbryn och fransar.

Jag fick tips om Klipp dig hemma av en kompis som har en liten salong i sitt hus och där klipper, färgar och stylar sina kompisar och bekanta. Hon är inte utbildad frisör, men har lärt sig själv efter hand. Och hon tycker att det funkar så mycket bättre med proffsverktyg. Jag kan inte annat än att hålla med henne. Min proffshårfön funkar bara sååå bra!