Onani kan göra en väl

Att vara student och speciellt student inom de mer mentalt krävande områdena kan lätt göra en riktigt stressad. Det samma gäller om man jobbar på ett jobb med korta deadlines och mycket egenansvar. Då kan det vara skönt att slappna av ibland, för att bli riktig avslappnad, glad och fylld med energi bör man onanera till orgasm. Vare sig man är man eller kvinna känns en orgasm för det mesta extremt skönt.

Vart man väljer att onanera är upp till var och en, men det finns vissa platser som kan vara både upphetsande och spännande att göra det på.

Ett sådant ställe är på toaletten på jobbet (eller skolan), när man har 5-10 minuter för sig själv. Det kan vara mellan två möten (lektioner) eller under lunchrasten. För allas trevnad kan det dock vara bra att försöka vara så tyst som möjligt när man når klimax. Att höra stönanden som kommer ifrån personaltoaletten är inte uppskattat av alla.

Ett annat ställe som är riktigt skönt att onanera på är i duschen på morgonen. När man har löddrat in hela kroppen och sköljt av sig allt skum, kan man avsluta med självkärlek. När man väl sedan får utlösning kan det rinna ner i avloppet tillsammans med vattnet.

Det finns såklart fler ställen man kan ta hand om sig själv på, på flyget, i hotellsviten, i köket, ja egentligen vart som helst där man inte kan bli sedd av andra. Blir man sedd av andra räknas det som ett brott och kan ge allt från böter till fängelse.

Tveka inte på att dra en handtralla innan dagens arbete börjar. För en riktig skön stund, testa att onanera med kondom på, då slipper man torka upp. För att hitta den bästa kondomen för dig eller din partner kan ni kika in https://www.kondomvaruhuset.se/ som har ett stort sortiment kondomer i olika storlekar.