Sexleksaker

Jag sitter och tittar på en hemsida för vuxenleksaker (Sexiworld.se) och blir både fascinerad och mållös över det som finns att köpa. Det går ju inte säga annat än att man kan lära sig ett och annat. Man kanske skulle chocka sin gubbe och köpa en överdimensionerad dildo. Det kan det ju vara värt bara för att se hans ansiktsuttryck. Ja, jag skulle ju kunna ha nytta av den i vilket fall som helst. Gubben också kanske. He, he, he …

Nu var inte dildos skälet till att jag gick in på den här sidan. Inte för att det hade varit något fel med det. Men jag ville läsa på om var vuxenleksaker, så som geishakulor. Många, de flesta skulle jag tro, ser geishakulor som en sexleksak som man ska ha kul med i sängen eller var nu man känner för att motionera så att säga. Det är ju det de är till för men inte enbart. De här kulorna kallas också knipkulor, och kan ses som ett träningsredskap. Träning för de nedre regionerna helt enkelt.

Träningen går ut på att stärka muskulaturen i bäckenbotten. Det är en muskel som vilken annan förslappas om man inte håller igång den. Det är väldigt viktigt för kvinnor att träna sin bäckenbottenmuskulatur för att förebygga urininkontinens. Förutom det kan det även vara bra att träna upp muskulaturen efter en graviditet och födsel. Alla kvinnor bör ta sig tid att ägna lite tid åt knipövningar då det i längden lönar sig på mer än ett sätt

För det var ju det där andra man kan använda geishakulorna till, att ha skönt i sängen. En stark bäckenbottenmuskel är inte bra för att undvika inkontinens utan en sådan leder till att den sexuella njutningen under ett samlag ökar och att kvinnan kan få kraftigare orgasmer. Det ni!