Ny badrumsbelysning den svåraste nöten att knäcka

Om någon nu hade hoppats på fler inlägg om sexleksaker så får jag göra er besvikna, för i dag ska det handla om något helt annat nämligen badrum.

Jag har köpt en sliten bostadsrätt i Guldheden i Göteborg och eftersom räntorna är så låga passade jag på att baka in renoveringar i lånet. Jag räknar med att värdet på lägenheten ökar mer än min badrumsrenovering kostar, även om den är om vi ska vara helt ärliga – skitdyr. Hur som helst kan jag inte stå ut med våtrumstapeter från 80-talet som delvis lossnat och börjat mögla, ett sprucket handfat och endast kakel i duschen och ovanför handfatet. Över huvud taget är badrummet slitet och och bara måste renoveras. Och nämnde jag att det är rött porslin (tvättfat och toan)!

Kakel, toastol och badrumsskåp är rätt enkelt att välja men där jag körde fast var badrumsbelysning. Kikar man på sajter på nätet och i bostadsannonser upptäcker man att det är en hel värld i dag, kolla bara på http://www.stayhome.se/belysning/badrumsbelysning.html, det finns HUR mycket som helst!. Och det ”moderna” med att bygga in halogenspottar i taket är inte heller självklart längre, man kan vara mer kreativ än så.

Min gode vän som är fantastisk på hur man inreder och ljussätter hem (hon har bytt villa tre gånger och de har gjort om hur mycket som helst varje gång, jobbar visserligen med kassasystem men ändå) tipsade om massor med nya möjligheter både för badrum och resten av lägenheten. Jag hoppas kunna återkomma till det i kommande inlägg.